Verblijfsvoorwaarden

VERBLIJFSVOORWAARDEN

Aantal personen
In de accommodatie is slechts toegang voor verblijf van het aantal geboekte personen.

Waarborgsom
De verhuurder kan bij aankomst een waarborgsom verlangen. Dit bedrag ontvangt u bij vertrek terug, na aftrek van eventueel te betalen kosten voor beschadiging. Tsjechie Tours intervenieert niet in borgsommen en is niet aansprakelijk voor problemen die daarbij tussen huurder en verhuurder ontstaan.

Schoonmaakkosten
Schoonmaakkosten zijn, tenzij het anders vermeld is, in de prijs inbegrepen. U dient het gehuurde schoon achter te laten. Voor extra schoonmaakkosten is de verhuurder gerechtigd een vergoeding te vragen. Tsjechie Tours intervenieert niet bij deze gevallen.

Huisdieren
In veel gevallen is het toeggestaan om uw huisdier mee te nemen. Zorgt u er wel voor dat de papieren in orde zijn en dat uw huisdier geen overlast veroorzaakt bij andere mensen.

Roken
Niet in alle objekten is roken toegestaan. De reden hiervan is gelegen in het feit dat alle dekens, gordijnen enz. gelucht moeten worden voor de volgende gasten. Het niet accepteren van deze beperking kan tot voortijdige beëindiging van de huurovereenkomst leiden.

De huurder moet zich aan de omstandigheden en huisregels van het gehuurde objekt aanpassen. Onaangepast gedrag kan tot voortijdige beëindiging van de huur- overeenkomst leiden zonder dat restitutie plaatsvindt.

In de tuin van vakantiewoningen is zonder overleg het plaatsen van een tent of caravan niet toegestaan!!!

Reacties zijn gesloten.