Extra Informatie

Tsjechië Tours is een reisbureau die zich heeft gespecialiseerd in reizen naar Tsjechië en Slowakije. Ons familiebedrijf is opgericht in 1999 en sindsdien hebben vele tevreden klanten van onze diensten gebruik gemaakt.

U vindt bij ons vakantiehuizen, hotels, pensions, appartementen en groepsaccommodaties. ‘s Winters in de bekende skigebieden en ‘s zomers bij de leukste toeristische trekpleisters.

Wij hebben de ervaring dat de meeste mensen in een korte tijd zoveel mogelijk willen zien. Hierom zijn de autorondreizen in de zomer bij onze klanten het meest populair. In de winter kunt u een comfortabele  pendeldienst (per bus) boeken naar het Tsjechisch Reuzengebergte.

Naast de accommodaties voor de individuele reiziger, kunt u bij ons ook terecht voor groepsreizen op maat. Deze groepsreizen kunt u boeken voor groepen vanaf 10 personen, door Tsjechië en Slowakije!

U bespreekt met ons wat uw wensen zijn en wij zullen voor u een complete reis samenstellen, vanaf uw ‘voordeur’.

Wij regelen uw transfer naar Tsjechië of Slowakije, vervoer in deze twee landen en uiteraard vinden wij voor u ook de meest geschikte accommodatie(s).

Wilt u weten welke mogelijkheden er aansluiten op uw wensen? Of  wenst u meer informatie te verkrijgen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op, via telefoonnummer; 030-3200649 of e-mail: info@tsjechietours.nl

Wenst u direct te boeken? Dan kunt u dit doen via het volgende boekingsformulier: Klik hier om naar het boekingsformulier te gaan.

Reacties zijn gesloten.