Op vakantie in Slowakije

vakantie Tsjechië

Een geweldige vakantie in een prachtig land

Heeft u altijd al eens een rondreis door Slowakije willen maken, dan bent u bij Tsjechië Tours aan het juiste adres. Niet alleen is Slowakije een ideale locatie voor mensen die tijdens hun vakantie genieten van ongerepte natuur, er is ook veel cultuur en altijd veel te doen. Bovendien bent u zeker van lage prijzen op het gebied van eten en drinken, en ook de accommodaties zijn er goedkoop in vergelijking met andere toeristische bestemmingen.

De steden in Slowakije zijn prachtige, Middeleeuwse plaatsen die goed bewaard zijn gebleven en sommige zijn UNESCO ingeschreven. Ook voor pittoreske dorpjes, de vele natuurparken en talloze openluchtmusea waar men het traditionele plattelandsleven kan herkennen vindt u in dit uiterst interessante land. Ook zijn vele volkstradities hier nog springlevend. Aarzel niet wanneer u ook uw vakantie in Slowakije wilt doorbrengen. U kunt voor vragen vrijblijvend contact opnemen met Tsjechië Tours. U doet dit het snelst door te bellen met 030-3200649!

Geniet ook van een unieke stad

Tsjechië Tours kan u uitstekend helpen, dankzij ons team van echte ervaringsdeskundigen. Wij informeren u natuurlijk graag als u meer wilt weten over de mogelijkheden om uw vakantie in Slowakije te houden. Alle accommodaties die vermeld staan op onze website zijn door ons zelf bezocht en uitgeprobeerd. Ook op skigebied bieden wij u enkel het beste. Bratislava, de hoofdstad van Slowakije, is een ware parel met mooie kronkelende straatjes en gelegen aan de Donau. Hier kunt u niet alleen rustig rondkijken maar ook aan het eind van de dag nagenieten op één van de vele terrasjes. Wilt u er zeker van zijn dat uw rondreis door Slowakije aan uw wensen en eisen voldoet, dan helpen wij u graag. Wanneer u ook nog een reisverzekering af moet sluiten bent u bij ons aan het juiste adres. Vertrouw op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid in informatieverstrekking.

Uw reservering bij Tsjechië Tours boeken

Wanneer u online uw reis naar Slowakije wilt boeken dan doet u er verstandig aan de belangrijke reisinformatie te lezen die wij op onze website hebben verzameld. U vindt hier alle benodigde informatie voor uw vakantie. Zoekt u nog meer informatie? Dan wordt u door ons zonder problemen telefonisch te woord gestaan op 030-3200649. Ook kunt u ons per e-mail via info@tsjechietours.nl bereiken.

Autovakantie TsjechieTsjechie reizenappartementen PraagRondreis Slowakije

Reacties zijn gesloten.