Een autovakantie in Tsjechië maakt het mogelijk zelf te bepalen waar u heen gaat

vakantie Tsjechië

Wilt u wel het gemak van een verzorgde reis?

Boek dan een autorondreis bij Slovakia Travel. Wij zijn gespecialiseerd in Slowakije en Tsjechië en kennen de mooiste plekjes van deze landen. Indien u bij ons de autorondreis boekt, krijgt u de leukste en interessantste plekjes zien. Zo krijgt u een bijzonder goede indruk van het veelzijdige Tsjechië / Slowakije. Prachtige historische steden, mooie natuurgebieden en imposante burchten en kastelen en natuurlijk dagactiviteiten zoals markten en festiviteiten zult u kunnen bezoeken.

Elke vakantieganger krijgt van ons bezienswaardige tips, die door onszelf zijn samengesteld. U reist in uw eigen tempo met uw eigen reisgezelschap, zonder dat u elke dag veel tijd verliest met het zoeken naar een slaapplek. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw vakantie. U kunt met uw reis beginnen als u er klaar voor bent. Laat ons weten wat u leuk vindt en wat u zoekt dan maken wij voor u de rondreis klaar.

De beste vakantie met een autorondreis in Tsjechië

Tsjechië Tours bestaat uit een team van echte ervaringsdeskundigen wat betreft Tsjechië en een uitstekend georganiseerde autovakantie. Wanneer u zeker wilt zijn dat alle accommodaties en elk skigebied op onze website aan uw hoge eisen voldoet, kunt u er van aan dat wij deze zelf hebben bezocht en uitgeprobeerd. Wij  helpen u het juiste huisje, pension, hotel of appartement vinden. Ook kunnen wij u  assisteren met het regelen van uw reisverzekering. Vertrouw op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid in informatieverstrekking.

Reservering plaatsen

Aarzel niet wanneer u online wilt boeken voor uw autorondreis. U kunt het best onze belangrijke reisinformatie lezen wanneer u ook van plan bent uw autovakantie aan het voorbereiden bent. Heeft u nog meer vragen? Wij u staan u  graag telefonisch te woord op 030-3200649. Ook kunt u ons per e-mail via info@tsjechietours.nl bereiken.

Autovakantie TsjechieTsjechie reizenappartementen PraagRondreis Slowakije

Reacties zijn gesloten.