Door Tsjechië reizen tijdens een huttentocht?

vakantie Tsjechië

Tsjechië Tours zorgt dat u het meeste uit uw vakantie haalt

Wilt u tijdens uw vakantie door Tsjechië reizen, dan vindt u op de website van Tsjechië Tours het juiste pension of een breed aanbod aan hotels. Tsjechië is een prachtig land met een zeer gunstig prijsniveau voor het eten en drinken, dat aanzienlijk lager is dan in andere toeristische landen.  Op een unieke manier dit prachtige land ontdekken kan ook met een speciale huttentocht. De huttentocht is een tocht in het Reuzengebergte. U gaat met uw groep in 4 dagen van de west- naar de oostkant. Hier vindt u het ‘dak’ van Tsjechië en kunt u de schitterende uitzichten bewonderen terwijl u geniet van comfortabele overnachtingen in pensions en hotels met altijd een eigen badkamer. Deze huttentocht is ook geschikt voor minder geoefende wandelaars en voor kinderen vanaf ca. 8 jaar. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Tsjechië Tours. U doet dit het snelst door te bellen met 030-3200649 voor meer informatie!

Vindt pensions en hotels in Tsjechië

Tsjechië Tours bestaat uit een team van echte ervaringsdeskundigen wat betreft Tsjechië en het organiseren van een autovakantie. Alle accommodaties en elk skigebied op onze website voldoen aan uw hoge eisen. Wij hebben namelijk alle hotels en elk pension zelf bezocht en uitgeprobeerd. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste huisje, pension, hotel of appartement. Ook wanneer u  een reisverzekering wilt afsluiten bent u bij ons aan het juiste adres. Vertrouw op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid in informatieverstrekking.

Direct boeken

Wilt u online uw reis boeken dan kunt u het best onze belangrijke reisinformatie lezen. Hier vindt u ook relevante informatie over hotels en huttentochten in Tsjechië. Wilt u nog meer weten? Wij staan u graag telefonisch te woord op 030-3200649. Ook kunt u ons per e-mail via info@tsjechietours.nl bereiken.

Autovakantie TsjechieTsjechie reizenappartementen PraagRondreis Slowakije

Reacties zijn gesloten.