High Lights Rondreis Slowakije

High Lights Slowakije

Dag 1 – 2 Bratislava – de hoofdstad van Slowakije

Bratislava-hoofdpleinDe eerste twee nachten brengt u door in de hoofdstad van Slowakije -Bratislava. In deze stad werden tijdens de Oostenrijks-Hongaarse monarchie veel koningen gekroond. De oude gebouwen herinneren aan de oude roem van de jongste hoofdstad van Europa. De boulevard aan de oever van de Donau en de vele gezellige terrasjes zullen u zeker bekoren.

Dag 3 Banska Stiavnica

Banska Stiavnica

U reist naar de bergachtige regio van Midden Slowakije. Hier, in het midden tussen de bergen, bevindt zich een verborgen schoonheid – een stad vol bezienswaardigheden. Dwalend door kronkelende straatjes komt u bij een van de twee burchten waar u van een prachtig uitzicht kunt genieten. Vanwege de bijzondere historische waarde heeft UNESCO deze stad ook onder zijn hoede.  (reisafstand ca. 230 km)

Dag 4-6  Slowaaks Paradijs

Slowaaks ParadijsU reist naar het oosten van Slowakije (reisafstand ca. 240 km). Hier bevindt zich het nationaal Park Slowaaks Park. Het is een bijzonder natuurreservaat met veel ongerepte natuur, ravijnen, watervallen en grillige rotsen. Hier staan meer dan 200 km wandelpaden voor de wandelaars ter beschikking. Het Nationaal Park wordt omgeven door een glooiend landschap en af en toe met bergen. Er is hier een speciale route uitgezet met meer dan 100 km gotische bezienswaardigheden. Dus ook cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken.

Dag 7 – 9 Hohe Tatra

Hohe TatraVanuit hetzelfde overnachtingsadres maakt u uitstapjes naar het kleinste hooggebergte ter wereld en tevens het hoogste berggebied van Slowakije (reisafstand ca. 30 km). Wat de Hoge Tatra zo bijzonder maakt is, dat de bergen opeens omhoog komen en als een “altaar” in de hemel reizen. Binnen een half uur bent u met de kabelbaan op 1600 m hoogte, waar u de mooiste wandelingen met ongelofelijke vergezichten kunt maken. Het verblijf hier is adembenemend!

Prijs per persoon 8 overnachtingen inclusief ontbijt € 265
Toeslag 1-pers. kamer € 99
Kinderkortingen prijs op aanvraag

Boek deze autorondreis hier!

ACCOMMODATIES (klik op foto voor meer informatie)

Bratislava Hotel Regia
2 nachten bij de prijs inbegrepen
 Hotel-Regia
Banska Stiavnica Pension Kammerhof  Banska Stiavnica Hotel Mattheus
 1 nacht bij de prijs inbegrepen  toeslag € 24 per pers. per dag
 Pension - Kammerhof Hotel _Matheus
 Slowaaks Paradijs Pension Jully  Slowaaks Paradijs Pension Uitzicht
 5 nachten bij de prijs inbegrepen  5 nachten bij de prijs inbegrepen
 Pension Jully Pension Uitzicht

Reacties zijn gesloten.