Over ons

Reeds 19 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van autorondreizen in Tsjechië en Slowakije. Wij kennen de mooiste plekjes van deze twee landen. Indien u bij ons de autorondreis boekt, krijgt u naast een scherpe prijs, de meest interessante bezienswaardigheden te zien. Elke vakantieganger krijgt van ons tips voor uitstapjes die door onszelf zijn samengesteld. Zo krijgt u een bijzonder goede indruk van het veelzijdige Tsjechië of Slowakije.

U reist in uw eigen tempo met uw eigen reisgezelschap, zonder dat u elke dag veel tijd verliest met het zoeken naar een slaapplek. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw vakantie. Alle accommodaties die wij aanbieden, hebben wij ook zelf gezien.

Prachtige historische steden, mooie natuurgebieden, imposante burchten, kastelen en natuurlijk dagactiviteiten zoals markten en festiviteiten kunt u bezoeken. Niet alleen zijn Tsjechië en Slowakije de ideale locaties voor mensen die tijdens hun vakantie genieten van de ongerepte natuur, maar er is ook veel cultuur. Kortom; voor ieder wat wils.

Bovendien bent u zeker van lage prijzen op het gebied van eten en drinken,

U kunt met uw reis beginnen als u er klaar voor bent. Aarzel niet langer wanneer u ook uw vakantie in Tsjechië of Slowakije wilt doorbrengen.

U kunt vrijblijvend contact met Tsjechië Tours opnemen voor een deskundig advies. U kunt dit het snelste doen door ons te bellen, op telefoonnummer: 030-3200649.

Reacties zijn gesloten.