Hotel Star 4 West Bohemen

Hotel Star 4
Een huisdier is toegestaan Roken niet toegestaan
Hotel Star 4 is een 3-sterren hotel met uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Het ligt op een hoogte van meer dan 1000 meter in het Ertsgebergte vlakbij de Duitse grens. Dit hotel heeft een mooie ligging met uitzicht over het dal en tegenoverliggende bergen. 

In de omgeving zijn talloze wandelroutes. Het gebied leent zich ook uitstekend om het ook met de fiets te verkennen. Ook de sportieve fietser vindt hier leuke uitdagingen. Maar ook cultuurliefhebbers kommen hier aan hun trekken. Het wereldberoemde kuuroord Karlovy Vary ligt hier niet zo ver vandaan, op slechts halve uurtje rijden. Verder vindt u hier kastelen, pittoreske plaatsjes, alles staat beschreven in de tips voor uitstapjes die u van ons meekrijgt. Er zijn hier 2-, 3- en 4-persoons kamers met eigen badkamer, televisie en tel. Vanzelfsprekend heeft het hotel eigen restaurant en café/bar. Het hotel biedt verschillende vormen van ontspanning. Er is namelijk een hotel-sauna, solarium, biljart, en verder is hier kinderspeelruimte. Parkeren op het hotelparkeerplaats, roken niet toegestaan, huisdier wel toegestaan. In het hotel staat draadloos internet ter beschikking.

Prijs per persoon per dag inclusief ontbijt

1-pers. kamer € 34,-
2-pers. kamer € 27,-
3-pers. kamer € 25,-
4-pers. kamer € 21,-
kind van 3 t/m 11 jaar € 17,-
Kinderen t/m 2 jaar gratis.

Mogelijkheid halfpension bij te boeken € 7 kinderen t/m 11 jaar € 4 per pers. per dag. Gratis parkeren op hotelparkeerplaats. Toeristenbelasting bij de prijs niet inbegrepen. Huisdier € 10 per dag.


Boek deze accommodatie hier!
 

Reacties zijn gesloten.