Hotel Regia Bratislava

Hotel-Regia
Een huisdier is toegestaan Roken niet toegestaan
Dit hotel bevindt zich niet ver van het centrum van de gezellige hoofdstad van Slowakije – Bratislava. Het hotel is pas gerenoveerd en de kamers hebben eigenlijk de kwaliteit van een 4-sterren hotel. Het ligt in een heerlijke rustgevende en groene omgeving midden in een “villawijkje”, onderaan de burchtheuvel. De ligging is eigenlijk ook de grootste pree van dit hotel. De boulevard van de Donau is in 5 minuten te bereiken.
Op loopafstand van het hotel op de Donau boulevard zijn meerdere kroegjes en restaurantjes. Het is prachtig om langs de Donau naar de binnenstad te wandelen. Of u kiest voor openbaar vervoer en met de tram is het slechts 2 tramhaltes! Elke kamer heeft een balkon vanuit die u de Donau kunt zien. Wanneer u in de zomer op het balkon of op de hotelterras zit, lijkt het als of u buiten in de natuur zit, niet midden in een grote stad. Alle kamers hebben een eigen badkamer met wastafel, douche of bad en toilet. Verder is er op elke kamer een televisie met een satelliet, telefoon, minibar en gratis Wi-Fi.  De businesskamers en appartementen zijn ruimer en de appartementen hebben een aparte woonkamer. De appartementen worden vaak gebruik door families als familiekamers. Het hotel heeft een moderne lobby bar, restaurant en kroegje in de folklorestijl. Het hotel heeft een ruime afgesloten hotelparkeerplaats waar u uw auto veilig kunt parkeren. Huisdieren zijn tegen betaling toegestaan, roken is enkel toegestaan op de hotelbalkons.

Prijs per persoon per dag inclusief ontbijt

2-pers. kamer standaard € 49
2-pers. kamer business € 56
1-pers. kamer standaard € 79
1-pers. kamer business € 90
appartement voor 2 personen € 61
bijbed € 40

Kinderen t/m 3 jaar gratis. Parkeren tegen betaling op eigen terrein. Toeristenbelasting bij de prijs niet inbegrepen. Huisdier € 10 per dag.

Boek deze accommodatie hier!

 

Reacties zijn gesloten.