Hotel Matheus Banska Stiavnica

Hotel MatheusRoken toegestaanEen huisdier is toegestaan

 

Dit mooie 3-sterren hotel is gelegen midden in het centrum van het pittoresk UNESCO-plaatsje Banska Stjavnica. Een leuke accommodatie om deze bijzondere stad te verkennen.

Hier, in de kronkelende straatjes wisselen elkaar eenvoudige mijnbouwers huisjes en met prachtige paleizen. Het hotel heeft ruime en sfeervolle kamers. Alle kamers met eigen badkamer met douche of bad, TV met satelliet, minibar, radio en telefoon.Tevens is er gratis wi-fi toegang tot internet. Het hotel heeft een restaurant en cafe, tevens een nieuwe welnesscentrum met whirpool, sauna en mogelijkheid voor massage. Voor de hotelgasten is toegang tot het welnesscentrum gratis. De superior kamers zijn ruimer van opzet. Op het terras kunt u in de hete zomeravonden van een lekker glaasje wijn genieten naar een drukke verkenningsdag.  Parkeren op het parkeerplaats van het hotel op 150 m afstand. Een huisdier en roken zijn toegestaan.

Prijs per persoon per dag inlcusief ontbijt van 1 juni tot 30 september van 2 januari tot 31 mei; van 1 oktober tot 23 december
1-pers. kamer € 49 € 44
2-pers. kamer premium € 37 € 30
2-pers. kamer superior € 41 € 34
2-pers. appartement € 50 € 45
bijbed € 21 € 11

Reacties zijn gesloten.