Skivakantie Tsjechië – Skiën in Tsjechië

Skivakantie Tsjechië

Wilt u skiën op mooie pistes in een schitterende omgeving, verblijven in een topaccommodatie, lekker eten en drinken en toch niet teveel betalen? Kies dan voor een skivakantie in Tsjechië.

Als skivakantie land is Tsjechië nog niet ontdekt door de grote massa, maar beschikken de skigebieden wel over moderne faciliteiten (zoals skiliften, verlichte pistes en sneeuwkanonnen) en accommodaties. Tel daarbij op dat de skigebieden liggen in prachtige natuurrijke omgeving, dat eten en apres ski nog betaalbaar zijn, dat alle skigebieden zeer kindvriendelijk zijn en dat er geskied kan worden door skiërs op elk niveau. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde skivakantie voor het hele gezin.

Accommodaties skivakantie Tsjechië

De basis van een geslaagde en betaalbare skivakantie in Tsjechië is een goed accommodatie, daarom hebben wij ons aanbod met veel zorg samengesteld en de hotels, pensions, huisjes en appartementen persoonlijk geïnspecteerd. Al de beschrijvingen op onze website komen dus overeen met de werkelijke situatie in het skigebied in Tsjechië.

Skivakantie Tsjechië – de skigebieden

Tsjechië heeft een aantal mooie en hedendaags opgezette skigebieden. Er heerst een landklimaat, waardoor de pistes er tijdens het skivakantieseizoen prima bij liggen. De belangrijkse skigebieden vindt u bij het Reuzengebergte (onder andere Harrachov en Janske Lazne) en het Ertsgebergte (onder andere Klinovec en Bozi Dar). Het aanbod in Tsjechië is zeer divers, waardoor zowel de beginnende skiër als de zeer ervaren skiër hier prima uit de voeten kan. Veel van de gebieden zijn kindvriendelijk en zijn daarom uitermate geschikt voor skivakanties met het hele gezin. Het skivakantieseizoen loopt van december tot april.

Skischool en het huren van ski’s

Wanneer u een skivakantie in Tsjechië boekt bij Tsjechië Tours dan is het mogelijk om voor de vakantie alvast een skischool te boeken. Ook de ski’s kunt u van te voren reserveren, dan is bij aankomst alles al geregeld. Skipassen dienen wel ter plaatse bij de (veelal moderne en nieuwe) skiliften worden gekocht.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden van skivakanties in Tsjechië? Neem dan gerust contact met ons op. Direct online een skivakantie boeken kan natuurlijk ook. Vul dan het boekingsformulier in.

Reacties zijn gesloten.