Skihuur / Skischool

Als klant van  Tsjechië Tours kunt u in Nederland al reserveren voor de skischool en het huren van uw ski’s.  Dit geldt ook voor mensen die bij ons geen accommodatie gereserveerd hebben, deze kunnen voor de ski huur/skischool ook een reservering plaatsen.

Wij werken samen met de grotere skischolen en deze hebben de beste ski-instructeurs. Alle skischolen zijn aangesloten bij ISIA – de International Ski-Instructors Association – een garantie voor de beste kwaliteit bij de skilessen. Het skimateriaal wat u bij deze firma’s huurt wordt bijna elk jaar vernieuwd.

Een reservering van uw ski’s en skilessen kunt u doen via het reserveringsformulier. Het reserveringsformulier kunt u hieronder downloaden, printen en ingevuld per post opsturen of inscannen en e-mailen. Indien u het reserveringsformulier in een elektronische versie wilt ontvangen kunt u ons hiervoor een e-mail sturen (het is noodzakelijk dat u het programma “word” op uw computer heeft).  Na ontvangst van het reserveringsformulier ontvangt u van ons een factuur, deze kunt u in Nederland betalen. Hierna ontvangt u van ons een voucher welke u inlevert  om uw skimateriaal op te halen en de skilessen te verkrijgen. De verwerkingstijd (voor de voucher ontvangst) zullen wij zo kort mogelijk houden, in drukke periodes kan deze oplopen tot 3 werkdagen. U kunt de ski’s en skilessen tot 1 week voor uw vertrek reserveren.

Skipasjes kunt u alleen ter plaatse kopen bij de skiliften. Op onze website bij de algemene informatie over de skicentra vindt u de actuele prijzen voor het komende winterseizoen.

 

Reserveringsformulier skihuur & Skischool klik hier om te downloaden

Steeds meer mensen ervaren het gemak van het skipakketten vante voren te regelen.

Waarom skipakketten van te voren regelen? Een aantal voordelen op een rij:

  • U bent gegarandeerd van uitrusting en een plek in de skischool.
  • U ondervindt geen taalprobleem.
  • U heeft van te voren een goede indicatie omtrent hoeveel uw vakantie gaat kosten.
  • U hoeft niet zoveel contant geld voor onderweg mee te nemen.
  • U bespaart koersprovisie bij het inwisselen van uw geld, u levert ter plaatse uw voucher in.
  • U huurt en krijgt lessen bij een professionele skischool.
  • U bent niet duurder uit.
  • U kunt op de dag van aankomst, s’ avonds met onze voucher de ski’s ophalen, hierdoor hoeft u overdags niet lang in de rij te staan.

Garantie voor skilessen en de skihuur.

Vorig jaar zijn wij als eerste begonnen met een garantie voor skilessen en skiverhuur.

Deze garantie is heel breed, want als u uw vakantie wegens ziekte annuleert of u kunt helaas niet skiën wegens slechte sneeuwcondities dan krijgt u uw geld voor de skilessen en de ski huur altijd van ons terug. U hoeft deze dus ook niet mee te verzekeren in de annuleringsverzekering en zo bespaart u ook verzekeringspremie!

Mocht dit voorkomen, informeer ons dan zo spoedig mogelijk via:0031-30-320 06 49. De skischool dient op de voucher aan te tekenen dat de voucher niet is gebruikt, vervolgens stuurt u deze voucher met aantekening naar ons terug.  Aan de hand van deze voucher zullen wij u het geld restitueren.

 

 

Reacties zijn gesloten.