Skicentrum Janske Lazne

Janske Lazne 570 m – 1299 m

Skivakantie-TsjechieHet plaatsje Janske Lazne is om 2 redenen bekend. Het plaatsje is een bekend kuuroord waar verschillende soorten van verlammingen met succes worden behandeld. Men zegt, dat het het hoogst gelegen kuuroord in Tsjechië is. De tweede grond is, dat dit plaatsje ook in de winter een bekend toeristisch centrum is. In 1928 werd hier de eerste stoeltjeslift van het Reuzengebergte gebouwd. Deze lag wat verder opzij dan de tegenwoordige gondel naar Cerna Hora (“Zwarte berg”). Janske Lazne is een zeer geschikte wintersportplaats en in prijs veel gunstiger dan Spindleruv Mlyn. Voor de gevorderde skiërs is er op de Cerna Hora een piste van 2900 m lang en een hoogteverschil van 550 m. Totaal zijn er 12 skiliften en er is een piste (sind 2002), waar men met de slee naar beneden kan, van ongeveer 4 km lang. Het eindpunt van deze piste is bij het begin van de gondellift. Er zijn hier 6 cross-country routes voor de langlaufers.  Dit skiseizoen ook een nieuwe supermoderne overkapte 6-persoons stoeltjeslift Hofmanky met splinternieuwe rode piste “Andel” erbij. Het skicentrum Cerna Hora biedt ook veel afdalingen die voor de beginners en kinderen zeer geschikt zijn. Het zijn de pistes genoemd “Sport” en “Duncan”, waar u uw kinderen in de vertrouwde handen van een skileraar kunt achterlaten, terwij u zelf van de afdalingen van Cerna Hora kunt genieten. Deze afdalingen zijn de langsten in Tsjechië!

Heel succesvol reeds 3 skiseizonen verloopt het project van zo genaamde “SKI TOUR”. Het  is de verbinding van de gebieden van Pec pod Snezkou en Janske Lazne op de ski’s. Vanuit de top in Janske Lazne wordt u met een pistenbully ca. 300 m omhoog gebracht naar begin van de ski-route en wacht u een 5 km lange prachtige afdaling naar Pec pod Snezkou. U kunt daar de hele dag skiën en dan op einde van de dag wordt u met de gratis skibus gebracht naar Janske Lazne.  De meerdaagse skipas van Pec pod Snezkou is ook geldig in de skigebieden Janske Lazne, Velka Upa, Cerny Dul en Svoboda nad Upou.

Klik hier om naar het panorama en foto’s van het skicentrum Janske Lazne te gaan

Aantal liften totale capaciteit per uur aantal pistes totaal km   km loipes  prijs skipas: extra informatie
per dag 6 dgn
 1 x gondel 12.300 pers. per uur  5,6 km  20,2 km 75 km  volw. €24 €115 Dit skigebied kunt u bereiken met rechtstreekse buspendel vanuit Nederlad
1 x stoeltjes  12 kmm  jeugd €20 €98 Extra’s: sneeuwtubing, sleebaan, freestyle
snowpark, avondskiën
 11 x sleep  2,6 km  kind €16 €79

Accommodaties


Appartementen Magma

Appartementen Magma winter 1Zeer netjes ingerichte accommodatie, centraal gelegen in het skidorp. Ruim appartement voor 4(+1) pers. en studio voor 2 pers.
studio voor 2 pers. € 265 per object per week 
appartement voor 4 pers.  € 465 per object per week

 Klik hier voor meer informatie


Pension Sant Martinus
Janske Lazne - Pension Sant MartinusModern pension met gratis zwembad en relax-zoutmijn, DIRECT AAN DE PISTE!

vanaf  € 221  per pers. per week inclusief ontbijt, kinderkorting 20 %

 Klik hier voor meer informatie


Hotel Avondster

Hotel Avondster winter1Altijd geslaagd vakantieadres! Gezellig familiehotel met prachtig uitzicht (meeste kamers met een balkon) en 100 M VAN DE PISTE!

VOORJAARSVAKANTIE van 25 februari 2017  € 191 per pers. per week inclusief ontbijt, kinderkorting 30 %

 Klik hier voor meer informatie


Appartement Hradecky

Hradecky-winter Zeer cmfortabel onderkomen voor 10 tot 12 pers. op 70 M VAN DE PISTE!

 vanaf € 121 per persoon per week, kinderkorting 10 %

 Klik hier voor meer informatie


Huis Eva

 huisevawAppartement met eigen ingang op 100 M VAN DE PISTE!

  vanaf  € 1.090 per object per week

 Klik hier voor meer informatie


Appartementen Protez

Appartementen Protez winterLuxe appartementen voor 2 tot 6 pers. DIRECT NAAST DE STOELTJESLIFT!

vanaf € 126 per persoon per week, kinderkorting 20 %

Klik hier voor meer informatie


Appartement Miroslav – Svoboda nad Upou (2 km van Janske Lazne, gratis skibus)

Appartement Svoboda winterNet 3 kamer appartement voor 8 pers. op loopafstand van de piste in Svoboda en van de skibushalte.

vanaf € 640 per object per week

 Klik hier voor meer informatie

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.