Op wintersport in Tsjechië?

Op wintersport in Tsjechië

Tsjechië Tours kent elke piste en accommodatie van binnen en van buiten!

Wilt u graag in Tsjechië op wintersport? Excellente keus! Niet alleen is het prijsniveau van eten en drinken aanzienlijk lager dan in andere skilanden, de skigebieden zijn daarnaast zeer goed bereikbaar, er zijn zowel Duits- als Engelstalige instructeurs en de pistes zijn zeer kindvriendelijk ingericht. Ideaal voor gezinnen en beginners dus. Weet u nog niet precies waar u wilt gaan skiën? Wij hebben alvast wat favoriete skigebieden voor u geselecteerd. Wilt u graag meer weten over skiën in Tsjechië? Neem dan vrijblijvend contact op en bel met 030-3200649!

Waarom via Tsjechië Tours in Tsjechië op Wintersport?

Tsjechië Tours bestaat uit een team van echte ervaringsdeskundigen. Niet alleen beschikken we over brede kennis van Tsjechië als land, we hebben er zelf ook veel gereisd. Sterker nog, elke accommodatie die we aanbieden hebben we zelf gezien en bij elk skigebied dat u op onze website vindt hebben we zelf ‘op de latten’ gestaan. Naast het vinden van het juiste huisje, pension, hotel of appartement, zijn we  ook gecertificeerd verkoper van verzekeringen. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid in informatieverstrekking.

Direct boeken!

Weet u al precies waar u naartoe wilt en heeft u uw keus al kunnen maken? Dan bieden wij de mogelijk om uw wintersportvakantie in Tsjechië direct online te  boeken. Dat kan zelfs al voor het volgende winterseizoen. En gaat u met eigen vervoer op wintersport? Dan delen we graag deze belangrijke reisinformatie met u. Heeft u nog andere vragen? Dan staan we u natuurlijk graag telefonisch te woord op 030-3200649 of per e-mail via info@tsjechietours.nl!

Autovakantie Tsjechië – Wintersport Tsjechië – Wintersportvakantie Tsjechie – Skivakantie Tsjechië

Reacties zijn gesloten.