Waarom skiën in Tsjechië

  1. Kindvriendelijk
  2. moderne skigebieden
  3. voordelig eten en drinken
  4. goedkope skipassen
  5. goedkope skihuur en skilessen.

 

Op wintersport in Tsjechië? De perfecte keus!

Het prijsniveau van eten en drinken, de skipassen, ski-huur en de skischool liggen aanzienlijk lager dan in andere skilanden. Tevens zijn de skigebieden zeer goed bereikbaar met de auto of per pendelbus.

Er zijn zowel Duits- als Engelstalige instructeurs en de pistes zijn zeer kindvriendelijk ingericht, en hierom ook ideaal voor gezinnen en beginners.

Uiteraard komt de ervaren skiër hier ook perfect aan zijn trekken.

Moderne liften, sneeuwkanonnen en ’s avonds verlichte pistes zijn in de Tsjechische skigebieden niet onbekend. De skiverhuurbedrijven beschikken uiteraard over de modernste skimaterialen.

Weet u nog niet precies waar u wilt gaan skiën? Wij hebben alvast wat favoriete skigebieden voor u geselecteerd. Wilt u graag meer weten over skiën in Tsjechië? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 030-3200649.

Waarom via Tsjechië Tours in Tsjechië op Wintersport?

Tsjechië Tours bestaat uit een team van echte ervaringsdeskundigen. Wij hebben een brede kennis van Tsjechië als land. Tevens hebben wij hier ook zelf veel gereisd. Elke accommodatie die we aanbieden hebben wij zelf gezien en bij elk skigebied die u op onze website vindt hebben wij zelf ‘op de latten’ gestaan.

Op basis van uw wensen kunnen wij u het perfecte huisje, pension, hotel of appartement bieden. Hiernaast zijn we ook gecertificeerd om u van de nodige verzekeringen te voorzien. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid in informatieverstrekking.

Direct boeken!

Weet u al precies waar u naartoe wilt en heeft u uw keus al kunnen maken? Dan kunt u uw wintersportvakantie in Tsjechië direct online boeken. Dit is ook  mogelijk voor het volgende winterseizoen.

Heeft u nog vragen? Dan staan we u natuurlijk graag telefonisch te woord via: 030-3200649 of per e-mail via info@tsjechietours.nl!

Reacties zijn gesloten.