Voorreserveren winter 2020-2021

Voorreserveren winter 2020-2021 dat kan!

De prijzen voor het nieuwe winterseizoen zijn nog niet bekend, maar toch kunt u al boeken. Omdat alle gegevens op de website nog niet zichtbaar zijn kunt u telefonisch of per e-mail de beschikbaarheid opvragen. Indien u de accommodatie wilt boeken dan vult u op het on-line boekingsformulier uw gegevens in. Vooreerst zijn wij alleen de gegevens nodig van de hoofdboeker, periode en accommodatie, de rest komt later wel. Bij “opmerking” onderaan het formulier, vult u in “voorreservering”.

Het kan voorkomen, indien u een chalet of appartement boekt, dat u nog niet weet, hoe veel personen er  gaan, maar dat hoeft ook niet. Pas in september gaan wij de definitieve gegevens bij u opvragen. Tip : informeer eerst bij uw werkgever of de school naar uw vakantieperiode.

Wij sturen u dan een bevestiging / faktuur per e-mail. De grootte van de voorboekingsfaktuur is € 100,- aanbetaling en € 23,- reserveringskosten. Dit bedrag wordt verrekend met de definitieve faktuur. In september nemen wij kontakt met u op om de definitieve prijs door te geven, en u kunt ook aangeven of u een verzekering wenst. Dan ontvangt u de definitieve factuur tevens per e-mail. Deze definitieve factuur heeft  2 betalingstermijnen: 50 % van het restbedrag dient u in september te betalen en dan6 weken voor vertrek is het 2e termijn.

Bij een prijsstijging van meer dan 5 % kunt u de aanbetaling terugkrijgen, als u wilt annuleren. Als u annuleert bij een prijsstijging van kleiner dan 5 % dan restitueren wij de helft van de aanbetaling.

Reacties zijn gesloten.