Ervaar ook een unieke wintersportvakantie in Tsjechië

Op wintersport in Tsjechië

Tsjechië Tours zorgt dat u van de beste wintersport kan genieten!

Wilt u graag uw wintersportvakantie in Tsjechië doorbrengen? Zit u er aan te denken om het Reuzengebergte te ontdekken? Tsjechië Tours raadt het u van harte aan! U geniet namelijk van een zeer gunstig prijsniveau van eten en drinken, dat aanzienlijk lager is dan in andere skilanden. De skigebieden zijn uitstekend bereikbaar, de instructeurs zijn zowel Duits- als Engelstalig en de pistes zijn zeer kindvriendelijk ingericht. Bent u een nieuwe skiër of gaat u op vakantie met uw familie dan kunt u hier dus goed terecht. Als u nog twijfelt over de precieze locatie van uw wintersportvakantie, kunt u de door ons geselecteerde favoriete skigebieden bekijken. Wilt u meer weten over skiën in Tsjechië? Neem in dat geval  vrijblijvend contact op met Tsjechië Tours door te bellen met 030-3200649!

Kiezen voor Tsjechië Tours voor een ontspannende vakantie

Tsjechië Tours bestaat uit een team van echte ervaringsdeskundigen die graag hun brede kennis van Tsjechië met u delen. Ook op het gebied van wintersport en het Reuzengebergte kunnen wij u veel vertellen. Om zeker te weten dat alle accommodaties en elk skigebied op onze website aan uw hoge eisen voldoet, hebben wij deze zelf bezocht en uitgeprobeerd. Naast het helpen vinden van het juiste huisje, pension, hotel of appartement,  kunnen wij u ook assisteren met de verkoop van een reisverzekering. Vertrouw op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid in informatieverstrekking.

Reservering plaatsen

Heeft u een keuze gemaakt? Wacht niet en  boek direct online voor uw wintersportvakantie. Zelfs voor het volgende winterseizoen is dit nu al mogelijk. Wanneer u gebruik maakt van uw eigen vervoer om op wintersport te gaan kunt u het best deze belangrijke reisinformatie lezen. Heeft u nog andere vragen, dan staan wij u natuurlijk graag telefonisch te woord op 030-3200649 of per e-mail via info@tsjechietours.nl!

Autovakantie Tsjechië – Wintersport Tsjechië – Wintersportvakantie Tsjechie – Skivakantie Tsjechië

Reacties zijn gesloten.