buspendel-tsjechie

Buspendel naar het Reuzengebergte
Snel, veilig en comfortabel naar de sneeuw

Beschikt u over geen auto en zoekt u een comfortabele en betaalbare manier om een reisbestemming in Tsjechië te bereiken? Voor ons geen probleem! Met de touringcar reizen betekent snel, gemakkelijk én voordelig naar uw wintersportbestemming.

buspendel

De comfortabele bussen vertrekken in de kerst- en voorjaarsvakantie vrijdagmiddag naar Tsjechië en de volgende morgen bent u al op de plaats van bestemming. Omdat u vaak pas ’s middags uw accommodatie kunt betrekken, is het mogelijk met de verhuurder te overleggen, dat u de bagage in de accommodatie laat en u rustig gaat skiën. Het vertrek terug is op zaterdag middag. U bent dan op zondag in de loop van de morgen / vroege middag weer thuis. Dardoor verlengt u uw skivakantie met maar liefst 2 dagen! De exacte vertrektijd voor de heen- en terugreis treft u in uw reispapieren.

kema

Alle bussen zijn standaard royal class! Uw busreis moet succesvol en vooral veilig verlopen. Daarom werkt Tsjechië Tours met een busbedrijf die het Keurmerk Busbedrijf heeft. Dit kwaliteitslabel wordt elk jaar na strenge controles verleend door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Busbedrijf. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de Rijksdienst voor het wegverkeer, de Rijksverkeersinspectie en de stichting STO voor de controle van de sociale voorschriften.

De buspendeldiensten naar Tsjechië zijn in beide voorjaarsvakantieweken helaas al volgeboekt!

Prijzen en vertrekdata

Vertrekdatum Prijs per persoon royal class
21 december 2018 €  169
30 december 2018 €  169
15 februari 2019 €  169
22 februari 2019 €  169
Kinderprijs kinderen van 0 t/m 1 jaar (zonder recht op eigen stoel) €   39

Vertrektijden en – plaatsen in Nederland

 

Vertrektijd- en plaats Nederland Nederland
16:00 Zwolle P+R tereien achterzijde NS station
16:30 Apeldoorn La Place rest. Apeldoorn, Rijksweg A50
17:00 Arnhem Parkeerplaats Rijnhallen
16:30 Amsterdam Europaboulevard P1 (Buitenveldert-oost)
17:00 Utrecht J.C. Verthorenpad (Muziektheater)
17:45 Den Bosch NS Station Oost
16:00 Den Haag Centraal Station, Busplatform boven
17:00 Rotterdam Metrostation Capelsebrug
17:45 Prinsebeek NS Prinsenbeek
18:15 Tilburg IJssportcentrum Stappegoor, Stappegoorweg
18:30 Eindhoven P & R Meerhoven
19:30 Maarheeze Wisselplaats, Den Engelsman 2a, 6026 RB
20:30 ** Urmond Carpoolplaats t/o Hotel Stein
21:00 Heerlen Station NS achterzijde a/s Spoorsingel
** overstapplaats voor aanvoerroute uit Belgie, deze passagires reizen dan ook niet via onze wisselplaats in Marheeze
Parkeerplaats Marheeze € 30 voor 10 dagen

Vertrektijden en – plaatsen in België

15:30 Gent de Sterre, richt St. Denijs Westrem
16:30 Brussel Heizel, Koning Boudewijnstadion
17:30 Antwerpen Berchem, Borsbeeksebrug (richting Singel)

Bestemmingsplaatsen en vertrektijden in Tsjechië

22:30 Liberec Hotel Babylon
21:45 Harrachov Hotel Karolina
21:30 Harrachov Hotel Svornost en Hotel Sklar
21:15 Harrachov Hotel Centrum
21:20 Harrachov Hotel Bily Horec
21:00 Harrachov Busstation
20:50 Rokytnice App. Horni Rokytnice
20:45 Rokytnice Hotel Krakonos t/o Stadshuis
20:15 Vrchlabi Busstation
20:00 Spindleruv Mlyn Centrale arkeerplaats
19:40 Cista * Villapark Happy Hill
19:30 Cerny Dul * Hotel Posta
19:20 Janske Lazne * Centrale Parking
19:15 Svoboda nad Upou * Hotel Prom
19:00 Velka Upa* Busttation
*Bestemmingstoeslag € 30 per persoon. Het kan zijn, dat het laatste traject in Tsjechie zijn geen Royal Class stoelen aanwezig. Het kan voorkomen dat u op de terugreis even moet wachten o de doorgaande bus naar Nederland.

Boeken kunt u de buspendel telefonisch (030-320 06 49) of via ons on-line boekingsformulier. Vermeld onder opmerkingen uw opstap- en uitstapplaats.

Ook als u geen accommodatie bij ons geboekt heeft, kunt u een buspendel via ons reserveren. Er worden dan € 23 reserveringskosten per boeking in rekening gebracht.

Naar het boekingsformulier


De reis
Afhankelijk van de drukte op de autowegen wordt er regelmatig gestopt om de benen te strekken, een sigaretje te roken of om naar het toilet te gaan. Roken in de bus is niet toegestaan. Voor de maaltijden wordt doorgaans langer gestopt bij een zelfbedieningsrestaurant waar u zelf uw maaltijd kunt kiezen. De maaltijden zijn altijd voor eigen rekening.
Uitstapplaats in Tsjechië
De pendelbussen stoppen op één of indien mogelijk op twee plaatsen in uw wintersportbestemming. Het is doorgaans onmogelijk om iedere passagier tot aan zijn of haar accommodatie te brengen. Het is het streven om de afstand naar de accommodatie voor de buspassagiers zo veel mogelijk te beperken. Let wel! U stopt dus niet voor de deur van uw accommodatie. U dient het laatste stukje op eigen gelegenheid af te leggen (lopen, taxi, skilift etc.) De kosten hiervan komen voor uw rekening.
De Bus
Alle bussen zijn voorzien van een bar, waar naast koffie en thee vaak ook soep en gekoelde frisdranken en bier verkrijgbaar zijn. Verder is er een video aan boord. Alle bussen hebben verder een chemisch toilet die bij dringende noodzaak te gebruiken is. De bussen hebben standaard royal class stoelen. De royal class stoelen staan minstens 94 cm uit elkaar. Ook kunt u de leuning meer achterover zetten, daardoor rijst u comfortabeler en heeft u meer beenruimte. Alle bussen zijn herkenbaar aan de borden „Interbus„ welke zich aan de zijkant van de bus bevinden.
Bus gemist of bus te laat?
Gedurende de busreis is er een noodnummer actief. U kunt dit noodnummer bellen wanneer u de bus heeft gemist of als zich andere onvoorziene omstandigheden voordoen. Als de bus 20 minuten na de in uw ticket vermelde tijd niet op de in uw ticket vermelde opstapplaats is, dient u direct contact op te nemen met het servicenummer.
Bagage
Door de beperkte bagageruimte is er per persoon plaats voor het meenemen van één tas of koffer, één paar ski’s (met stokken en schoenen) of één snowboard (met schoenen) en handbagage (max. 2 kg). Dit alles mag bij elkaar max. 20 kg wegen. In een snowboardhoes mag niet méér zitten dan 1 snowboard (dus ook géén overige bagage als snowboardschoenen, kleding e.d.). Indien mogelijk, de bindingen van het snowboard afhalen. Om ervoor te zorgen dat alle bagage mee kan, is het niet toegestaan om levensmiddelenpakketten mee te nemen danwel in uw bagage te stoppen. Indien u te veel bagage heeft, is de chauffeur verplicht deze te weigeren. Zorgt u er altijd voor dat er labels aan uw bagage bevestigd zijn. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw bagage.
Wijzigingen en annuleringen
Binnen de releasetermijn, dus vanaf dinsdag 3 weken voor vertrek, worden de volgende kosten in rekening gebracht voor wijzigingen en/of annuleringen:
Wijzigingskosten
Wijziging op- en/of uitstapplaats € 15,- per boeking
Annuleringskosten
Annuleringen tot de 42ste dag (exclusief) voor de vertrekdag de aanbetaling
Annuleringen vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) voor de vertrekdag 35% van de reissom
Annuleringen vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) voor de vertrekdag: 40% van de reissom
Annuleringen vanaf de 21ste dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) voor de vertrekdag:50% van de reissom
Annuleringen vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 75% van de reissom
Annuleringen vanaf de 5e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom
Annuleringen op de vertrekdag of later: de volle reissom.

Bij een stijging van meer dan 5 % van de brandstofprijzen, zoals bekend op 1-8-2011 kan de busmaatschappij een brandstoftoeslag vragen. De eventuele toeslag wordt op www.tsjechietours.nl bekend gemaakt ca 2 week voor vertrek, te betalen bij het instappen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.